Nostro Kettlebell

Ma: Krav-maga

2010.01.21. 21:30 nostro

Ma oldalról és elölről jövő támadásokat vettünk (az áldozat feje a támadó hóna alatt). A végén felkaptuk a párnákat, és azokat ütöttük-térdeltük folyamatosan. Amióta elkezdtem, talán ez volt a legintenzívebb edzés, jól esett! Ráadásul összespanoltam egy újonnan jött sráccal is, jó fej!

Plusz toltam egy kis grippert is, már tényleg nagyon közel vagyok, hogy összenyomjam bal kézzel. Jobb kézzel már egész jól megy.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nostro.blog.hu/api/trackback/id/tr451691356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nostro 2010.01.22. 11:46:38

Igazából nincsen konkrét edzéstervem rá, felváltva szoktam először bal, aztán jobb kézzel összenyomni, aztán pihenek egy picit, utána mégegyszer ugyanez. Ha már érzem, hogy nagyon fárad a kezem, vagy egyre kevésbé tudom összenyomni, akkor ráhagyom. Ha majd sikerül ballal is teljesen összenyomnom, akkor próbálkozom majd ismétlésekkel is, de egyelőre ott még nem tartok. Ha már megy min. 10 ismétlés mindkét kézzel, akkor megrendelem az 1.5-es CoC-t.
süti beállítások módosítása