Nostro Kettlebell

Tervek

2010.01.10. 15:27 nostro

Ha minden igaz, akkor holnap megérkezik az 1. fokozatú CoC gripper, valamint rendeltem egy Gymboss timert is. Kedd és csütörtöki napokon (amikor a krav-maga edzések is vannak) fogok a gripperrel edzeni, jövő hét pénteken pedig csinálok egy vo2max tesztet, mivel párszor előfordult edzésen, hogy amikor 2 vagy több ember ellen kellett küzdeni, nagyon kifáradtam a végére, ami éles helyzetben nem kell mondani, hogy mit jelent... A teszt után minden pénteken vo2max edzéseket fogok végezni. Ezektől egyrészt azt várom, hogy kevésbé fogok elfáradni a több ember elleni küzdelmek során, másrészt biztos segít majd abban, hogy az 5 perces snatch teszt eredményem is fejlődjön. A hétfői és szerdai napokon vegyesen erő és állóképességi gyakorlatok lesznek terítéken. Lassan bevetem a 24 kg-os súlyom, egyelőre cleanek-, illetve a szokásos swingek formájában, a 20-assal végzett gyakorlatok volumenét pedig növelni fogom. Itt az ideje, hogy egy fokkal keményebben eddzek!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nostro.blog.hu/api/trackback/id/tr221661323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nostro 2010.01.11. 14:56:25

Szia! Most érkezett meg nem rég, és tényleg kemény! Bevallom férfiasan, hogy egyelőre nem sikerült teljesen összezárni. A 100-as HG gripper után elég nagy meglepetés volt, hogy ez ilyen nehéz. Kicsit utána olvastam, és írják, hogy sokan a szokásos súlyzós/belles edzésük után használják mintegy kiegészítésként. Én egyelőre azokon a napokon fogom használni, amikor nem emelek súlyokat, aztán ha beválik, akkor marad így. Szerintem mindenképp használd ki te is, hogy van otthon, esetleg gyakorolj vele az edzések után egy kicsit, vagy épp pihenőnapokon.

Egyébként nagyon örülök neki, hogy néha kommentelsz a blogomba, jó motiváció tud lenni, hogy valaki olvassa is. :)

nostro 2010.01.11. 15:38:28

Akkor ezt megbeszéltük! :) Sokan elkezdik a blogjukat, aztán hanyagolják, de én nem fogom! Én is szoktam más blogokat olvasgatni, majd ha találok valami jót, akkor leírom az elérhetőségét. Pl. itt vannak jó dolgok, elég vegyes blog, crossfites cuccok is vannak benne, ráadásul az az edzésmennyiség, amit ez a Lacee gyerek csinál az embertelen, eszébe juttatja az embernek, hogy van hova fejlődnie: hardtraining.blogol.hu/
süti beállítások módosítása